PROGRAM

Luni - Vineri: 10:30 - 16:00

TELEFON

0723.581.512

SERVICE LAPTOP

Dacă computerul dumneavoastră nu funcționează așa cum ar trebui, vă putem ajuta! Indiferent de problemă, de la hard disk, la LCD sau orice altă problemă, tehnicienii noștri experți în calculatoare pot diagnostica cauza problemei și vă pot repara PC-ul laptop.

SERVICE TELEFOANE

Dacă telefonul dvs. are nevoie de o reparație a ecranului, de înlocuirea bateriei sau a fost afectat de o deteriorare cauzată de apă, avem piesele, abilitățile și experiența necesare pentru a efectua reparația rapid și la un preț accesibil.

SERVICE CONSOLE

Indiferent dacă consola dvs. are probleme la pornire, nu mai înregistrează controlerul sau pur și simplu nu funcționează corect, tehnicienii noștri experți pot diagnostica cauza problemei și vă pot repara majoritatea consolelor.

SERVICE TELEVIZOARE

Este cool să te uiţi cât mai puţin la televizor. Dar mai ştim şi că aproape nu există casă fără cel puţin un Televizor în living, aşa că simţim nevoia să menţionăm: reparăm monitoare şi televizoare, indiferent de display sau diagonală.

SERVICE IMPRIMANTE

Asigurăm în regim service, în atelierul propriu, operații de diagnosticare, verificare și reparare a imprimantelor, multifunctionalelor și a faxurilor. Aducem orice model de toner pentru imprimanta atât original cât și în aftermarket.

REPARAȚII SERVER

SUPER IT pune la dispoziţia o echipă formată din tehnicieni IT și ingineri electroniști, ce tratează cu seriozitate pasiunea pentru tehnologie. Scopul nostru este de a construi relații solide cu clienții și să lucrăm alături de ei pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele.

Reparații Baterie

Reparăm sau înlocuim baterii la telefoane, laptopuri, tablete, etc.

Reparații cameră

Reparăm sau înlocuim camera la telefon, laptop, tableta, etc.

PORT ÎNCĂRCARE

Reparăm portul de încărcare la telefoane, laptopuri, tablete, etc.

Diagnostic

Căutăm problema defecțiunii și venim cu soluția perfectă.

Reparații căști

Detectăm și reparăm eventuale defecțiuni ale căștilor.

Reparații buton

Reparăm sau înlocuim defecțiuni ale butoanelor la telefoane și laptop-uri.

Reparații Display

Înlocuim sau reparăm display-uri pentru telefoane, tablete, laptop.

Reparăm ORICE

Rezolvăm peste 90% din defecțiunile care ajung pe mâinile noastre!

MAI MULT DE

ÎN TOATE CATEGORIILE

REPARAȚII