REPARAȚII Telefoane

Orice model!

REPARAȚII TELEFOANE SAMSUNG CONSTANȚA!

Bine ați venit la serviciul nostru de reparații Samsung! Suntem specializați în repararea oricărui model de dispozitiv Samsung, inclusiv telefoane mobile, tablete și laptop-uri. Cu echipa noastră de tehnicieni calificați și experiența vastă, vă oferim soluții rapide și eficiente pentru orice problemă la care v-ați putea confrunta.

Oferta noastră include reparații pentru:

  • Ecran spart
  • Probleme cu bateria
  • Probleme cu sistemul de operare
  • Probleme cu încărcarea
  • Probleme cu camera
  • Probleme cu microfonul sau difuzorul
Procesul nostru de reparații este simplu și eficient. În primul rând, vom diagnostica problema cu dispozitivul dvs. și vă vom oferi un deviz detaliat de reparații. După ce aprobați devizul, vom trece la repararea dispozitivului dvs. folosind piese de înaltă calitate și cele mai recente tehnici de reparare. Ne străduim să finalizăm toate reparațiile în cel mai scurt timp posibil și ne susținem întotdeauna munca cu o garanție de satisfacție

GARANȚIA NOASTRĂ!

Garantăm calitatea muncii noastre și utilizăm doar piese de înaltă calitate. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, fără costuri ascunse.

REPARĂM ORICE DISPOZITIV

CONTACTEAZĂ-NE

Contactează-ne telefonic sau prin e-mail și povestește-ne cu lux de amănunte care este problema pe care o are device-ul pe care vrei să îl aduci la reparat.

În felul acesta noi te vom informa cu toate detaliile necesare prin care trebuie să treci pentru ca device-ul tău să fie gata în cel mai scurt timp posibil!

Înțelegem că atunci când Samsung are nevoie de reparații, acest lucru vă poate da bătăi de cap. De la contacte și întâlniri, până la documente și liste de redare, telefonul dvs. este o parte crucială a vieții. Indiferent dacă telefonul tău Samsung are nevoie de o reparație a ecranului, de înlocuirea bateriei sau a fost afectat de o deteriorare cauzată de apă, avem piesele, abilitățile și experiența necesare pentru a efectua reparația rapid și la un preț accesibil.

Înțelegem că, atunci când un iPhone are nevoie de reparații, te poate arunca într-o frenezie. De la contacte și întâlniri, la documente și liste de redare, telefonul este o parte crucială a vieții. Indiferent dacă telefonul tău are nevoie de o reparație a ecranului, de înlocuirea bateriei sau a fost afectat de o deteriorare cauzată de apă, avem piesele, abilitățile și experiența necesare pentru a efectua reparația rapid și la un preț accesibil.

iPad este util pentru călătorii, pentru a vă distra copiii sau pentru a naviga pe internet de pe canapea. Versatilitatea este grozavă, în plus are un ecran mare și frumos, din păcate se poate sparge la fel de ușor ca orice alt dispozitiv. Tehnicienii noștri sunt experți în reparații tablete iPad. Indiferent dacă dispozitivul dvs. are nevoie de înlocuirea ecranului, înlocuirea bateriei, repararea butonului home sau curățarea daunelor provocate de apă, suntem profesioniști cu experiență și putem face ca dispozitivul dvs. să arate ca nou în cel mai scurt timp.

Laptopul poate fi o parte foarte importantă a vieții dvs., fie că îl folosiți pentru a lucra de acasă, pentru temele școlare ale copiilor sau pentru a vă administra gospodăria. Dacă laptopul dumneavoastră nu funcționează așa cum ar trebui, vă putem ajuta! Indiferent de problemă, de la hard disk, la LCD sau orice altă problemă, tehnicienii noștri experți în calculatoare pot diagnostica cauza problemei și vă pot repara laptopul.

Prin intermediul consolelor, jocurile video devin din ce în ce mai accesibile tuturor persoanelor de toate vârstele. Ca orice alt dispozitiv electronic, consola Playstation poate avea probleme care necesită reparații. Indiferent dacă consola dvs. are probleme la pornire, nu mai înregistrează controlerul sau pur și simplu nu funcționează corect, tehnicienii noștri experți pot diagnostica cauza problemei și vă pot repara consola Playstation.

Repararea sistemului de operare sau reinstalarea lui, inlocuirea componentelor defecte, optimizarea performantei, eliminarea virusilor sau a altor amenintari de securitate.

Instalarea sistemului de operare Windows pe un computer nou sau reformatat, inlocuirea sau upgrade-ul sistemului de operare Windows vechi cu o versiune mai recenta, rezolvarea problemelor de compatibilitate cu hardware-ul, configurarea setarilor si optimizarea performantei sistemului de operare. Aceste servicii sunt oferite pentru a asigura utilizatorilor o experienta optima de utilizare a sistemului de operare Windows.

Configurarea conexiunii la internet, rezolvarea problemelor de conectivitate la retea, setarea parolelor si securizarea retelei Wi-Fi, configurarea port-forwarding-ului pentru jocuri sau servicii online, upgrade-ul firmware-ului router-ului pentru performanta optima.

Inlocuirea procesorului cu unul mai puternic pentru a imbunatati performanta calculatorului, upgrade-ul unitatii de stocare pentru a avea suficient spatiu de stocare, adaugarea memoriei RAM pentru a gestiona aplicatii si jocuri mai complexe, inlocuirea placii video pentru a putea juca jocuri cu grafica detaliata si performanta ridicata. Aceste servicii de upgrade a componentelor sunt oferite pentru a ajuta utilizatorii sa isi maximizeze potentialul calculatorului si sa profite la maximum de posibilitatile acestuia.

Servicii de curatare profesionista a componentelor interne ale laptop-ului, precum tastatura, ventilatoare si componente electronice, pentru a preveni acumularea de praf si a imbunatati performanta si durata de viata a acestuia. Acest serviciu este esential pentru cei care doresc sa isi mentina laptop-ul in conditii optime de functionare si sa evite problemele de performanta cauzate de acumularea de praf.

PREDĂ DEVICE-UL

Vino cu produsul la noi pentru o evaluare cât mai corectă și amănunțită de unde vom treage concluzia și vom ajunge la un numitor comun.