DESPRE NOI

challenge. fun. 

sUPER IT

SERVICE CONSTANȚA

Misiunea noastră este de a oferi servicii de reparații pentru telefoane mobile, tablete și multe altele; Oferim servicii excelente pentru clienți, folosind în același timp piese de cea mai bună calitate și asigurând reparații rapide în jurul valorii de timp. Scopul nostru este de a vă aduce dispozitivul înapoi cât mai curând posibil.

Prețuim o experiență excepțională pentru clienți, iar aceste valori de bază ne ajută să realizăm acest lucru.
Suntem un atelier de reparații de smartphone-uri deținut și operat la nivel local, specializat în repararea profesională imediată a telefoanelor mobile, smartphone-urilor și tabletelor pentru mulți producători.

De peste 20 ani, SUPER IT se angajează să creeze o experiență satisfăcătoare pentru clienții noștri. Știm că, în ziua de azi, o mare parte din viața noastră depinde de tehnologie. De aceea, credem că trebuie să facem mai mult decât atât pentru a ne asigura că dispozitivele dvs. sunt din nou funcționale. Vă asigurăm spatele!

MAI MULT DE

ÎN TOATE CATEGORIILE

REPARAȚII

EXCELĂM ÎN TOT CE FACEM!

OFERIM GARANȚIA REPARAȚIEI!

AVEM VALORI MORALE

Onestitate
Medium 95%
Integritate
Expert 91%
Angajament
Advance 95%
Excelență
Advance 93%

SERVICE CONSTANȚA

Sunteți în căutarea unui service de telefoane sau laptopuri în Constanța? Veniți la Service-ul SUPER IT! Oferim estimări gratuite, servicii de diagnosticare și servicii de reparații profesionale de la tehnicieni cu experiență.